China Het Systeem van de Louvrevoorgevel fabrikant

Verticaal Intrekbaar het Louvredak van het aërodynamisch vlakaluminium, Regelbaar Louvredak

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SUNC
Certificering: ISO9001,CE,SGS
Modelnummer: aërodynamisch vlakluifels
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Doos of houten kist
Levertijd: 15 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000 reeksen per week

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Aluminiumlegering, 6063-T5 Naam: Intrekbare aërodynamisch vlak het aluminium louvered daksysteem de lichte controle van de de bouwvoo
Ontwerp: vrij Bladbreedte: 100/150/200/250/300/350/400/450/500/600mm
Dikte: 1.0~3.0mm Installeer: Verticaal/Horizontaal
Met een laag bedekt: Poederdeklaag, PVDF-Deklaag, Polyesterdeklaag, Anodization, Plateren, de Druk van de Hitteoverdracht Functie: Zoncontrole, Waterdichte Luchtventilatie, Decoratie, Energiebehoud, Binnenlands Helder Duurzaam Mili
Toepassing: Openbaar, Woon, Commercieel, School, Bureau, het Ziekenhuis, Hotel, Luchthaven, Metro, Post, Winkelc Kleur: Om het even welke RAL of PANTONE of aangepast, Woodgrain, Bamboe
Hoog licht:

adjustable louvered roof

,

operable louvre roof system

Productomschrijving

De verticaal van het aërodynamisch vlakaluminium louvered daksysteem de zonluifel van de de bouwvoorgevel

 

 

Lichte controle

De verlichting door ergonomie voor bureaugebruik wordt geadviseerd is omvat in Europese verordeningen die.
· De ideale verlichting is tussen 500~1,500Lux
· Het natuurlijke licht is de beste lichtbron
· Afhankelijk van het seizoen, de richtlijn, het weer, en de plaats. De gebouwen worden aan verlichting blootgesteld die zich van 10.000 tot 100.000 Lux uitstrekken.
Daarom de hoeveelheid die licht de de bouwbehoeften ingaan om het gewenste aanstekende milieu te controleren te bereiken.

 

 

Materiaal: Aluminiumlegering 6063-T5

BLADENgrootte (BREEDTE):

100MM/150MM/200MM/250MM

300MM/400MM/450MM/600MM

 

BLADENrichtingen:

Verticaal of Horizontaal

 

LUIFELSsysteem:

Vast, Gemotoriseerd of Hand

 

Bladenhoek: Hoek van graad 0-180
Bladenspanwijdte: 10006000mm
Beëindig Type: Poeder coated/PVDF/Anodized/Mill
Beëindig Kleur: Aangepaste Kleuren
Luifelstype: AMSHINE aluminium de Bouwlatten

 

 

De verticaal van het aërodynamisch vlakaluminium louvered daksysteem de zonluifel van de de bouwvoorgevel

SUNC-de Groep is een globale leider in de bouw in de schaduw stellende industrie. Verstrek een reeks oplossingen voor de bouw van het verduisteren en hittecontrole. De hoogstaande, duurzame binnen en openlucht architecturale het zonneschermproducten van SUNC niet alleen geven het gebouw een veelzijdige praktische functie maar ook geven mensen een onvergelijkelijk visueel plezier in decoratieve esthetica, echt het integreren functionaliteit, toepassing, en esthetica, toevoegend waarde aan het gebouw.

 

Zet Innovatie voort

SUNC-de Groep ontwikkelt constant nieuwe octrooien en nieuwe producten, onophoudelijk verbeterend productkwaliteit en verrijkend diverse productregelen. SUNC-de bouwproducten behandelen een brede waaier van toepassingen, van openluchttoepassingen aan binnentoepassingen zoals plafondsystemen, buitenmuursystemen, en architecturale in de schaduw stellende systemen.

 

De Groep van China SUNC is een privé die holdingsgroep in 2008 wordt opgericht, met zijn hoofdkwartier in Shanghai, de Moderne stad van China. De groep is hoofdzakelijk bezig geweest met de vervaardiging, de verkoop, en de dienst van bouwproducten en venster die producten, evenals metaalverwerking, de productie van precisiemachines behandelen. 

 

SUNC-de Groep onderneemt actief sociale verantwoordelijkheid aangezien een fabrikant, een werkgever, een partner, enz., ernaar streven om zijn zaken te verbeteren, zijn klanten helpen slagen, en tot de duurzame ontwikkeling van de wereld bijdragen. Groene SUNC is een belangrijk initiatief over de groep geworden om energie, water en koolstofemissies te verminderen. Tegelijkertijd, SUNC-bouwen de hulparchitecten groene gebouwen met hun milieuvriendelijke en energy-saving eigenschappen om klanten van een duurzame groene leefruimte te voorzien.

 

De architecturale het zonneschermproducten hebben van SUNC meer dan 10 jaar van ontwikkeling ervaren en de groene energy-efficient gebouwen van de wereld geopend. SUNC voorziet architecten van professionele in de schaduw stellende kennis en de toepassingstechnieken om hen te helpen licht en hitteregelgeving in gebouwen bereiken, verbeteren de bouwkwaliteit, van de stijlen van de schaduwvin, installatievormen aan controlesystemen, elk verstrekt door het professionele team van de Jager. De architecturale in de schaduw stellende productoplossing voldoet aan veelvoudige functionele vereisten en verbetert de esthetische waarde van het gebouw.

 

Licht en het Leven

Wij worden beïnvloed door verschillende elektromagnetische golven elke dag. Van radiogolven aan gammastraling, is het licht zichtbaar aan het blote oog slechts een deel van het. Wat licht is goed voor ons, en wat zijn schadelijk. Het licht kan de hersenen van een persoon beïnvloeden en de fysieke en geestelijke staat van een persoon veranderen. om een comfortabeler het werk en het leven milieu te krijgen, is het noodzakelijk om maatregelen te treffen om het licht en de hitte in de ruimte te controleren en aan te passen.

 

 

Onze architecturale van de de assortimentendekking van de voorgevelschaduw luifel van de het Aluminiumzon, met inbegrip van de luifel van de Aërodynamisch vlakzon, Aerobrise-zonluifel, Celoscreen-zonluifel, Aeroscreen-zonluifel, Aerowing-zonluifel, en de zonluifel van de Doosluifel, akoestische zonluifel, gemotoriseerde pergola louvered daken, de latten van de metaalzon, metaalvoorgevel, aluminiumblinden, met brede toepassing in de bureaubouw, commercieel en openbare gebouwen, school voor zowel decoratief als praktisch gebruiksdoel. Het aangepaste ontwerp en diverse kleuren zijn beschikbaar, vanaf het ontwerp van de architect en de voorkeur van klanten.

 

FAQ

 

1. Kan ik tot een steekproef van een AlunoTec-product opdracht geven?

Ja. U kunt de luifel tot steekproeven van de aluminiumzon van SUNC opdracht geven en het neemt binnen

2 weken voor levering.

2. Wat is de beste manier om grootte van AlunoTec-luifels te specificeren?

Specificeer altijd breedte x hoogte.

3. Welke informatie nodig hebt u wanneer ik roep of een citaatverzoek verzend?

Alles u heeft! Het is best om de toepasselijke tekeningen en de productspecificaties te verstrekken.
Dit zal verzekeren wij alle projectvereisten in het citaat voldoen.

4. Wat is de typische levertijd voor een orde?

De kleine orden zijn typisch 2-3 weken, afhankelijk van de vereiste afwerking. De grotere orden zullen nemen
4-5 weken. Deze levertijden kunnen afhankelijk van de tijd van jaar en werkbelasting in de fabriek variëren.

5. Hebt u standaardgrootte?

Alle luifelproducten van SUNC worden „gemaakt aan orde“. Wij hebben zeer flexibele productie
de mogelijkheden zullen en onze producten rangschikken om aan uw vereisten te voldoen.

6. Wat eindigt is beschikbaar?

Om het even welk van onze producten kunnen één van verscheidene hoogte hebben - toegepaste kwaliteits architecturale afwerking. Wij bieden aan
geanodiseerd eindig, eindigt het powdercoating, PVDF-deklagen die 20 jaar van verkleuring waarborgen
voor openluchttoepassing.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn