China Het Systeem van de Louvrevoorgevel fabrikant

Stabiele van de het Systeem Duurzame Hittebestendigheid van de Spanningsschaduw de Glasvezelstof

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SUNC
Certificering: SGS,Intertek,ISO9001,Oeko-TEX100
Modelnummer: Fcs
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Doos of houten kist
Levertijd: 15 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000 reeksen per week

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Glasvezelstof, Hittebestendigheid Gebruik: zonschaduw
Kleur: Divers Toepassing: Intern/Extern
Grootte: Aangepast Eigenschap: Duurzaam, Lang leven
Naam: Maatfss van het de schaduwsysteem van de voorgevelspanning de motorafstandsbediening Ontwerp: vrij
Hoog licht:

tension blackout shades

,

tension mount roller shades

Productomschrijving

Maatfss van het de schaduwsysteem van de voorgevelspanning de motorafstandsbediening

 

De architecten en de ontwerpers creëren spectaculaire glasstructuren die onze gebouwen verlichten, creërend gedenkwaardige ruimten die ons gevoel levend maken.

De geautomatiseerde gespannen stof regelt precies hitteaanwinst en glans wat ook de hoek is van de verglazing. Het verdwijnt dan wanneer het niet wordt vereist, bewarend onze verbinding aan de buitenwereld.

Van dakramen en daklichten aan externe voorgevels, kunnen onze specialisten blinde systemen maat worden gemaakt om uw ontwerpen, en uw de bouwprestatie-eisen te steunen.

 

Wij werken met ontwerpers samen die onze liefde van inspirational en duurzame architectuur delen.

De meest geavanceerde gespannen systemen verbergen de torsielente en een motor binnen het stoffenvat, toestaand het ontwerp van driehoekige en trapezoïdale oplossingen die de stof vlak houden, zelfs wanneer schuin geïnstalleerd. De vroege overweging van steunplaats is belangrijk om een stoffenvorm zo dicht mogelijk te bereiken aan de verglazing het zal behandelen.

 

Eigenschappen:
Het systeem is hoofdzakelijk samengesteld uit drie delen: transmissiemechanisme, stof, en controlemechanisme.
Het maximumgebied is 35 vierkante meters, en wanneer de breedte 3,5 meters overschrijdt, kan één of twee of één steunmechanisme worden gebruikt.
De staaldraad het indexeren methode is geschikt om een groot-gebied te maken vouwend plafond, dat rendabel en stabiel en betrouwbaar is.

controlemethode:
Radiocontrole, handcontrole, en intelligente controle.

Toepassingswaaier:
Geschikt voor zonnescherm van grote glasschuifdakken zoals openbare ruimten.

 

Toepassing:

ROOFLIGHTS

De grote gebieden van glas kunnen beduidend aan een bouwkarakter toevoegen. De stijgende wens om natuurlijk licht in onze huizen vanuit elke invalshoek, samen met recente vooruitgang in verglazingstechnologie te brengen, om te betekenen dat Rooflights groter wordt terwijl de raamkozijnen kleiner worden.

 

DAKRAMEN

Er is weinig bevredigender gevoel dan ziend het correcte saldo van licht in uw huis bij de aanraking van een knoop. De leeftijdloze combinatie van stof op glas is praktisch, subtiel en mooi. Toegepast op een dakraam is het opgeheven aan buitengewoon iets.

 

GLASdaken & ATRIA

De verglaasde daken leiden tot effect. Zij verzamelen plaatsen, die de controle van hitte en licht essentieel aan hun succes vaak maken. De architecturale zonneblinden met krachtige stof biedt nauwkeurige regelgeving en energie aan - besparingen terwijl het laten in de juiste hoeveelheid natuurlijk licht. De geautomatiseerde spanningssystemen kunnen horizontaal worden geïnstalleerd of schuin de structuur aanpassen, die tot 100m2 met één enkel systeem convering.

 

EXTERNAL/DOUBLE HUIDvoorgevels

Het voorgevelontwerp van vandaag moet zowel mooi als duurzaam zijn, gebruikend een verscheidenheid van technologie om energie te leveren - besparingen evenals een comfortabel intern milieu. De externe stof die de meeste doeltreffende bescherming in de schaduw stellen tegen bovenmatige hitteaanwinst is het externe stof in de schaduw stellen, die kan verminderen energiebehoefte voor het koelen door over 70% en het aansteken door over 50% zonder de mening aan in openlucht te verliezen. De gespannen architecturale zonneblinden passen actief aan variërende voorwaarden aan. Zij kunnen binnen de gordijngevel of voorgevelstructuur voor een schone blik worden geïntegreerd, of van de voorgevel worden opgesteld gebruikend de gidsen van de roestvrij staalkabel om de illusie van drijvende stof tot stand te brengen.

 

INTERNE VOORGEVELS

De structurele glasmuren zijn nu de de bouwenvelop van keus voor de meeste belangrijke commerciële ontwikkelingen. Het interne stof in de schaduw stellen verlicht glans evenals aanvullend vaste externe in de schaduw stellende strategieën, en met overzicht de weerspiegelende stoffen, als efficiënte standalone in de schaduw stellende strategie kunnen dienen. De gebouwde rolsystemen kunnen enorme gebieden met enige panelen van stof behandelen, wat ook de hoek of de vorm is van het glas.

 

OPENLUCHTruimten

De zuivere dichtheid van stedelijke ruimten maakt dak, binnenplaats en omringende openluchtruimten meer en meer waardevol. De planning van schaduw op deze gebieden is essentieel in binnen het omzetten van een architecturaal idee in een goed-gebruikte ruimte. Een subtiel in de schaduw stellend mechanisme is ook belangrijk om te verzekeren de meningen duidelijk zijn wanneer de zonbescherming niet wordt vereist. De gespannen pergola en zeilsystemen kunnen op slanke steunkabels werken, eliminerend de behoefte aan opdringerige kolommen en omvangrijke ondersteunende structuren.

 

MAAT

 

De maat architecturale zonneblinden staan het ontwerp van ongebruikelijke grootte, vormen, en toepassingen toe. Verbergt de technisch geavanceerde stof die systemen in de schaduw stellen de torsielente en een motor binnen het stoffenvat, toestaand ontwerp van ongebruikelijke grootte, vormen, en toepassingen. Met creatieve proefneming en nauwkeurige techniek, bijna kan om het even welke structuur worden in de schaduw gesteld. Dit omvat verglazing die, het hellen, bottom up, de duo-schermen, gebogen, driehoekige, en buitengewoon brede verglazing horizontaal is. De vroege samenwerking op het maatontwerpwerk laat optimale stoffendekking en integratie van maatsystemen in de omringende structuren toe.

 

 

Stabiele van de het Systeem Duurzame Hittebestendigheid van de Spanningsschaduw de Glasvezelstof 0

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn